• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
Hosting Nedir Hosting Seçimi Nasıl Yapılır

Hosting Nedir Hosting Seçimi Nasıl Yapılır

  • Editör

Öncelikle Hosting nedir bu soruya cevap vermek gerekiyor. Hosting web siteniz, kurumsal e posta adreslerini veya internet üzerinden çalışan uygulama yazılımlarınız için size ayrılan alandır. Gereğinden az kapasiteli bir seçim yaparsanız trafik ve alan sorunu yaşayacağınız gibi,  çok fazla alan satın alıp kullanmadan boş yere para ödersiniz.

Hosting seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler;  ihtiyacınıza göre yapılması en önemli olanıdır. Örnek ile açıkladığımızda daha anlaşılır olacaktır.

İnşaat firması olduğunuzu düşünelim. Kurumsal web siteniz var. Hakkımızda, projeleriniz, iletişim, referanslar gibi menüleri olan bir web sayfası, 10 adet kurumsal e posta adresi olduğunu varsayarsak;

Orta düzey hosting paketi işinizi görecektir. Fakat e-ticaret web siteniz var ve yüzlerce ürününüz olduğunu düşündüğümüzde; tercihiniz daha üst seviye bir hosting paketileri olacaktır.

Biz Fobe Yazılım olarak standart hosting paketini tavsiye ediyoruz. Özelliklerine gelince; sınırsız trafik, yirmiye kadar mail adresi,  200 mb web alanı içerikleri ile genel müşteri kitlesine cevap verebiliyoruz.

Eğer örnekte de bahsettiğimiz gibi ileri düzey bir yapınız varsa, tercihimiz sunucu kiralama yönündedir.

Hosting hizmeti almayı düşünüyorsanız hata yapmamanız için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Yüksek bedeller ödemek veya ucuz alınan hizmet ile sıkıntı yaşamamak için

Ücretsiz Danışma Hattı : 0850 532 36 23 – info@fobeyazilim.com iletişim seçenekleri ile bize ulaşabilirsiniz.