• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
Kurumsallaşma Süreci Ve Web Sayfası

Kurumsallaşma Süreci Ve Web Sayfası

  • Editör

Teknolojinin  büyümesi ve hayatımızın her alanına girmesi bir çok konuda işlerimizi kolaylaştırırken yaşam alışkanlıklarımızı da hızla değiştirmemize neden oluyor. Özellikle internet temelinde bilişim sektörünün devasa büyümesi neticesinde rekabet şartları baştan aşağıya değişiyor. Kurumsallaşmanın en büyük göstergesi artık web sayfaları. Web sayfası kullanmayan veya işlevini yerine getiremeyen web sayfası sahibi olan işletmeler rekabet ortamında geride kalmaktadır.

İnternet  bize  iletişimde hız, düşük maliyetler, geniş kitlelere ulaşma imkanı vermektedir. İnternet sayesinde çok büyük coğrafyalara hitap edebilmekteyiz.  Nakil vasıtaları  veya telefonla yüksek maliyetlerle sürdürülmesi  mümkün olmayan iş ilişkileri  ; internet imkanları sayesinde kolaylıkla yapılabilmektedir.  Bu ucu bucağı belli olmayan internet aleminde var olabilmenin ilk şartı ise güçlü bir web sayfasının varlığıdır. Web sayfası işletmelerin geniş kitlelere ulaşılmasını sağlarken  aynı zamanda işletmenin geniş kitleler tarafından fark edilmesine de imkan oluşturmaktadır.  İşletmelerin rakipleri karşısında rekabet üstünlüğü sağladıkları avantajlarını en kolay duyurma yolu,  web sayfalarında yayınlamaları ve sosyal medya aracılığıyla geniş kitlelere duyurulmasıdır.

Web sayfasının başarısı ; en başından doğru bir strateji ile temel bileşenlerin doğru tespit edilerek uzun bir süre disiplinle çalışılmasına bağlıdır.  Web Tasarım tamamlandıktan sonra devamlı olarak güncellenmesi, sosyal medyada  göz önünde bulunulması, arama motorlarında önde olunması işletmelerin rekabet üstünlüğünü belirleyecek faktörlerdir.  Bu gerekleri yerine getirebilecek birikime sahip yazılımcılar ise çok değildir. Yazılım sektörü ne yazık ki bilgi kirliliğinin yoğun yaşandığı sektörlerden bir tanesidir. Dolayısıyla hizmet alınması düşünülen kişi ve işletmelerin referanslarının sorulması, araştırma yapılması önemlidir. Fobe Yazılım uzun yıllar değişik sektörlere hizmet sunmuş ve müşterileriyle ilişkilerini aksatmadan devamlı sürdüren deneyimli bir yazılım firmasıdır. Teknik danışmanlık, web yazılım, SEO çalışmalarını bir bütün olarak müşterilerine sunmaktadır.