• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
Seo Çalışma Aşamaları

Seo Çalışma Aşamaları

  • Editör

Fobe Yazılım Türkiye genelinde seo konusunda kendini kanıtlamış bir firmadır. Çalışmalarımızı karşılıklı güven esasında, odaklanma ilkesinde azimli bir çalışma ile sürdürmekteyiz. Biz bu çalışmalarda her talebi kabul etmiyoruz. Sebebi müşteri seçmemiz yada iş beğenmememiz değildir. Seo çalışması bahsettiğimiz gibi odaklanma gerektiren bir konudur. Bir anda 10larca sitenin seo çalışması yapılamaz. Böyle olursa başarı sağlanamaz. Fobe Yazılım ekibi seo hizmetleri başarı hikayeleri ile doludur. En zor sektörlerde elde ettiği başarı farkımızı ortaya çıkarmıştır. Özellikle nakliyat sektöründe Google aramalarında ilk sayfada yer alan firmalarımız yer almaktadır. Ayrıca web tasarım, marka tescil, makine imalat ve komponent, enerji,  inşaat ekipman satışı, e ticaret siteleri gibi birçok sektörde ilk sayfada olan firmaların altında Fobe Yazılım imzası yer almaktadır.

Peki seo çalışmalarında nasıl bir yol izliyoruz?

Öncelikle bir ilde bir firma mantığı bizim vazgeçilmez kuralımızdır. Çalışma yaptığımız firmanın rakipleri için bu çalışmayı yapmıyoruz.

Eğer internet siteniz ve alan adınız varsa sizi Google da ilk sıraya çıkarana kadar bir ücret talep etmiyoruz.

Google aramalarında ilk sayfada yer aldığınızda sektörün durumuna göre belirlenen ücret karşılığında aylık olarak ücret alıyoruz.

Eğer sıralamanız gerilerse ödediğiniz ücret de son buluyor. Taki tekrar ilk sayfayı görene kadar.

Çalışmalarımızın şeffaf ve müşteri lehine olması, dürüst çalışma prensiplerimiz, kalıcı bir seo çalışması yapmamız bizi tercih nedeni yapmıştır.

Detaylı bilgi için ücretsiz danışma hattımızı arayabilir, konuyla ilgili mesaj panosundan soru sorabilir veya email ile iletişime geçebilirsiniz.