• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
Ucuz Web Sitelerine Dikkat

Ucuz Web Sitelerine Dikkat

  • Editör

Web sitesi yaptırırken tasarım kodlama dışında firma güvenilirliği son derece önemli bir konudur. Ticaret hayatınızın sanal dünyada işlediğini düşünecek olursak, yaşanacak bir kesinti belki de tüm  çalışmalarınızın boşa gitmesine neden olacaktır. Alan adınızın veya web barındırma hizmetinizin biri yada hepsi sizin kontrolünüzde değilse o zaman işiniz daha zor. Bu noktada güvenilir firmalara olan ihtiyaçta artmaktadır. Domain ve hosting sürecini takip eden süre uzatımları yaklaştığında haber veren, oluşabilecek teknik sorunlara çözüm üreten firmaları seçmeniz ilk etapta yapacağınız kardan daha önemlidir.

İnternette arama yaptığınızda bizim dahi inanamadığımız çok düşük rakamlar karşınıza çıkıyor. Konuya kendi açınızdan bakmanızı tavsiye ederiz. Düşünün bu işi siz yapıyorsunuz. Müşterilerin isteklerine cevap vermelisiniz, sistemi sürekli olarak kontrol etmelisiniz, sunucu ve domain maliyetlerine cevap vermelisiniz ve bu işi çok ucuz bir fiyata yapıyorsunuz. Bize inandırıcı gelmedi. Bu tarz sitelerden alacağınız hizmetlerde bir muhatap bulamayacağınız bilmelisiniz. Kaybettiğini web siteniz, alan adı(domain)nız, ticari kaybınız da işin daha vahim olan boyutudur.

Fobe Yazılım olarak herkesin web sitesi olsun diyoruz ve ucuz web sitesi satışını destekliyoruz. Fakat ucuzluktan kastımız astronomik, komik rakamlar değil, işin hakkını karşılayan bir bedel ilse satış yapılmasıdır.