• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
Web Sayfası  Ve Planlama

Web Sayfası Ve Planlama

  • Editör

Web sayfası hizmetlerinde  müşteri memnuniyeti sağlanması için ; beklentilere  uygun içerik ve zaman planlaması  yapmak ve bu plana bağlı kalınarak hizmetin sunulması gerekir.  Müşterin web sayfalarını değişik amaçlar için değişik sunumlarda yaptırmak istemesinden dolayı web sayfası  değişik alternatiflerde hazırlanabilmelidir.   Yazılım işletmesi gelebilecek değişik taleplere cevap verebilecek kabiliyette ve birikimde olmalıdır.  

Web hizmeti alacak kişi ve kurumların muhakkak ki ; ne içerik oluşturulacağı , nasıl bir tasarım istedikleri ve benzer konularda fikir sahibi olmaları gerekir. Genel çerçeve müşteri tarafından oluşturulmalı yazılım firması tarafından bu çerçevenin içi doldurulmalıdır.

İnternet dünyasını ucu bucağı olmayan çok geniş bir alemdir. Bilgi kirliliğinin en fazla yaşandığı ortam internet ortamıdır. Dolayısıyla web sayfaları konusunda en fazla dikkat edilmesi gereken unsurlardan bir tanesi de internet  güvenliğidir.  İnternette güvenliğiniz sağlanmış bir şekilde olmanın ilk yolu güvenilir yazılım firmalarıyla çalışmaktır. Zaten web yazılım firmasının kalitesi ve güvenilirliği kendi web sayfasından anlaşılacaktır. Kendi web sayfasında kendi birikimini, hareket kabiliyetini ve kurumsallığını müşterilere anlatabilen yazılım firmaları müşterilerine  güven olgusu içinde hizmet sunmaktadırlar.