• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
Web Tasarım

Web Tasarım

  • Editör

Benimde web sayfam olsun diyerek yola çıktığınızda, amacınızı net olarak belirlemeniz gerekir. Amaç sadece sayfam olsun, adresim ve telefonum görünsün ise sadece tasarım işinizi görecektir. Öte yandan eğer sayfa ile amacınız bulunduğunuz sektörde ön planda olmak ise o zaman konuyu detaylandırmakta fayda var.

Google aramalarında ön planda olmak için öncelikle seo uyumlu web sitesi yaptırmalısınız. Seo hakkında detaylı bilgiye Google Seo Çalışması makalemizden ulaşabilirsiniz.

Görsel tasarıma önem vermelisiniz. Çünkü kullanıcılarda ilk intiba önemlidir. Güzel tasarım daima sizi ön planda tutacaktır.

İçerik konusunda azimli olmalısınız. Kesinlikle bir yerlerden alınan içerikleri kullanmayınız.

Sayfanız mutlaka yönetim paneline sahip olmalıdır. Metin ve görselleri kendiniz yükleyebilmelisiniz.

Sayfada kullanılan yapılar yeni olmalıdır. Örneğin HTML5, CSS3 gibi daha zengin yapıları sunabilen firmalar ile görüşmelisiniz.

Bulunduğunuz ülkeyi Türkiye olarak kabul edersek, web sitesinin barındırıldığı sunucunun mutlaka Türkiye lokasyonlu olması tavsiye edilir. Detaylı bilgiye Hosting Nedir makalemizden ulaşabilirsiniz.

Teknik destek çok önemlidir. Web sayfanızda oluşabilecek sorunlara karşı mutlaka her zaman ulaşabileceğiniz bir firma seçmelisiniz. Bazen 1 saatlik bir kesinti size çok pahalıya mal olabilir.

Siteniz hızlı açılmalıdır. Kullanıcıların bir çoğu bu nedenle ziyaretlerinden vazgeçmektedirler.

Bilinen kodlama türlerini seçmelisiniz. ASP.Net, PHP yapıları tavsiye edilir. Bu konu detaylandırılması gereken bir konudur. Bize gelen soruların bir çoğu bu bilinmezlikten oluşmaktadır. Konu hakkında bilgisi olmayan insanları yönlendirmek kolaydır. Bu nedenle müşterilerimiz yakın çevrelerinden aldıkları bilgiler ile en iyi olanına karar vermekteler ki hatayı da burada yapıyorlar. Çok kısa olarak şu kadarını söyleyebiliriz. ASP.Net ve PHP konusunda kaynak ve firma bulmanız kolaydır. Başka diller için bu durum geçerli değildir. Herhangi bir nedenden dolayı çalıştığınız firma ile bağları koparmak istediğinizde, bu dilleri kullanırsanız başka firmadan rahat destek almanızı sağlar.

Web tasarım Ankara ilinde Fobe Yazılım ekibine sormadan karar verilmemesi gereken bir konudur. Neden derseniz ücretsiz danışma hattımız, yılların verdiği bilgi birikimi ve müşteri portföyümüz ile her zaman sektörün göz bebeği olan Fobe Yazılım müşterilerimizin vazgeçilmez firması olmuştur.

Ücretsiz Danışma Hattı : 0850 532 36 23 – info@fobeyazilim.com