• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
Web Tasarım Ve Rekabet Stratejisi

Web Tasarım Ve Rekabet Stratejisi

  • Editör

Rekabet stratejisi ; serbest piyasa şartlarında rekabet eden işletmelerin rakipleri karşısında  üstünlük sağlamak suretiyle rekabet avantajı sağlamaları ve  şirket hedeflerine ulaşılması yönündeki faaliyetleridir. Rekabet stratejileri tespit edilirken müşteri odaklı olmak ve müşterilere rekabet edebilmelerine olanak sağlayacak imkanları oluşturmak önem arz etmektedir. Müşteri beklentileri genel olarak güven olgusu içinde kaliteli ,ve düşük maliyetli hizmet almaktır.

Rekabet stratejilerinin oluşturulması ve uygulamasında en önemli bileşenlerden bir tanesi web yazılımdır. Günümüz ticaret hayatında rekabet üstünlüğü sağlamak konusunda  belirleyici olan unsurların başında web tasarım gelmektedir. Web Yazılımları sayesinde işletmeler;  rekabet stratejilerine konu olan artılarını üçüncü kişilere duyurabilecek, maliyetlerini düşürecek, geniş kitlelere ulaşarak aktif pazarlama imkanları oluşturabileceklerdir.

Bu kadar önemli bir konuda muhakkak ki referansları sağlam olan, kurumsal yazılım firmalarıyla çalışılması gerekir. Web sayfası yaptırıldıktan üç ay sonra ; web sayfasını yapan kişi veya kuruluşlara ulaşılamıyorsa yapılan web sayfası bir işe yaramadığı gibi işletmeyi çok gerilere götürebilecektir. Rekabet üstünlüğü amacıyla çıkılan yolda zafiyetler yaşanarak rakipler karşısında çok gerilere düşmek de söz konusu olabilir. Kurumsal web yazılım işletmelerinin

-       Hizmet sunduğu işletme kimliğini açıkça sunabilmesi,

-       Hareket Kabiliyetini anlaşılır bir şekilde izah edebilmesi,

-       Müşteri memnuniyeti sağlayabilecek bilgi ve donanıma sahip olması

-       Kurumsallaşma sürecini tamamlamış olması

gerekmektedir.

Fobe Yazılım iş hayatının zorlu rekabet şartlarında girdiği mücadelelerden başarıyla çıkarak yazılım sektörünün  öncü markalarından bir tanesi olmuştur. Verilen hizmetin sadece web yazılım hizmeti olmadığının bilincinde ; müşterilerine rekabet üstünlüğü sağlayacak derecede hareket kabiliyeti verebilmektedir.