• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
İş yerim internette

İş yerim internette

  • Editör

HIZLI WEB SİTE adresinden size özel paket seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

Ticaretin kalbi e ticarette akıyor. Türkiye son 2 yılda dünya sıralamasında oldukça hızlı yükseliş göstermeye başladı. Avrupa ülkelerinde e ticaret hacmi çok yüksek, Türkiye olarak %2 olan oranımız 2016 yılı sonunda nasıl bir yükseliş gösterecek merak konusu oldu.

E ticaret 24 saat açık bir mağazadır. Sabah web sitenizi açtığınızda siparişlerle karşılaşmanız çok hoş bir durumdur. Özellikle gece mesai yapan kişiler ki bunlar kamuda görev yapan memurlar, askeri ve emniyet mensupları, gece vardiyasında çalışan insanlardan birçoğu alışverişlerini gece yarısından sonra yapmaktadırlar.

Sizde kendi e ticaret sitenizi kurmak istiyorsanız Türkiye piyasasına yeni giren ama sektörde uzun yıllarını harcayan bir ekibin oluşturduğu Hızlı Web Site platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Hızlı Web Site e ticaret paketleri; tamamen son kullanıcının lehine geliştirilmiş, bilinen e ticaret paket karmaşıklığına son veren mükemmel bir yapı olarak ortaya çıkıyor. Bazı özellikleri;

-          Fiyat, paket, modül karmaşıklığı yok tüm modül ve paketler dahil fiyatı 890 TL

-          Kolay yönetim paneli ile kullanıcı dostu. Ayrıca eğitim videoları ile web sitenizi çok rahat yönetebilirsiniz.

-          Arama motorları dostu yapı; otomatik seo sistemi ile kendi kendini yükselten seo yapısına sahip

-          Yenililerden ücretsiz faydalanma; tüm yeni eklenen modüllerden ücretsiz olarak faydalanabiliyorsunuz.

Ve daha bir çok farklı avantajlar için http://www.hizliwebsite.com adresini ziyaret edebilirsiniz.