• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
Web Sitesi Neden Önemli ?

Web Sitesi Neden Önemli ?

  • Editör

Günümüzde en önemli iletişim aracı şüphe yok ki internettir.  Gerek sosyal iletişim gerekse ticari münasebetlerde internet vazgeçilemez bir konumdadır. İşletmeler açısından kurumsal kimliğin en önemli bileşeni ise web sayfasıdır.   İşletmeler kurumsal kimliklerini, potansiyellerini/kapasitelerini üretmiş oldukları mal ve hizmetlerini, çalışma esaslarını ve buna benzer bir çok konuyu web sayfaları sayesinde hedef pazarlarına sunabilmektedir. Web sayfası başarılı olan işletmelerin rakiplerine karşı büyük başarılar sağladıkları bir gerçektir.  Daha önceki yıllarda ofis harcamaları, eleman istihdamı, pazarlama yöntemleri ve maliyetleri, fuar çalışmaları gibi konular ticaretin belirleyicisi iken günümüzde web sayfası, web portalı  , sosyal medya çalışmaları ticaretin ve rekabet üstünlüğünün belirleyicisi konumundadır.

Web sitesi işletmelerin imajıdır. İlk kez tanışılacak müşteri kitlesi her şeyden önce internet aracılığıyla web sayfasına ulaşmaktadır. Zaten web sitesi olmayan veya layığı ile internet imkanlarını kullanamayan işletmeler rekabet ortamında çok geride kalmışlardır. Geniş pazarlara hitap etmek ve müşteri kitlesini genişletmek için rekabet web sitesinin kalitesi temel belirleyici unsurdur.

Ankara merkezli çalışan Fobe yazılım web sitesi ve e ticaret siteleri konularında duayen firmalardan bir tanesidir. Hazırlanan web siteleri sosyal medya kanalıyla desteklenmektedir. Bu hizmetler işletmeyi diğer işletmelerin yanında çok daha ileriye taşıyan günümüz ticaret hayatının gereklerini yerine getirebilmiş başarılı hizmetlerdir.